fbpx

Schüco Classic, Rondo, Plana en Rustic raamvleugels

Een vleugel is het te openen deel van een raamkozijn. In het gamma van Schüco Thermo 7 zijn er vier verschillende types raamvleugels: Classic, Rondo, Plana en Rustic. U vindt hieronder een overzicht van de kenmerken en voordelen van elke vleugel. Zo krijgt u een eerste idee om met kennis van zaken de meest geschikte ramen voor uw woning te kiezen.

 

Schüco Classic

De Schüco Classic vleugel is een liggend strak en vlak vleugelprofiel.  Iedereen kent de Classic vleugel, want het is het meest verkochte vleugelprofiel van Schüco.

Is het voor u moeilijk ramen te kiezen? Ga dan voor de Classic, want zijn design is eindeloos en u kunt er niets fout mee doen. De Schüco Classic past in veel woningen, het profiel wordt ook veel gebruikt bij renovaties.

 

Schüco Plana

De Schüco Plana vleugel is een exclusief en strak raamprofiel. Bouwt u uw woning in een minimalistische en strakke vormgeving of plant u een moderne renovatie? De slanke vorm van de Schüco Plana vleugel beantwoordt

 

Schüco RONDO

De Schüco Rondo vleugel is een rond afgewerkt profiel. Het wordt gebruikt als het geheel niet strak hoeft te ogen.

Hoewel dit profiel steeds minder besteld wordt, is mooi afgerond ook prachtig. Is Schüco Rondo voor uw woning het mooiste profiel? Ga ervoor, u zult er tevreden over zijn.

 

Schüco Rustic

Gaat u een woning in traditionele stijl bouwen of verbouwen, denk aan pastorie of cottage? De retro- of steel-look van de Schüco Rustic zetten die stijl nog eens extra in het zonnetje.

Kijk naar de slanke vorm van de Schüco Rustic vleugel. Dankzij de klassieke en gebogen lijnen speelt hij in op de eisen van moderne en traditionele architectuur.

Waarom voor Schüco Living raamvleugels kiezen?

Alle vier types Schüco raamvleugels hebben dezelfde eigenschappen:

  • 7-kamer-profielsysteem Thermo 7 met extreme isolatie-eigenschappen voor U-waarden van maximaal 0,92 W/(m2K)
  • Drie EPDM dichtingsniveaus voor optimale bescherming tegen wind, regen en geluid
  • Extra EPDM middendichting die het Passivhaus-niveau conform het Duitse wetenschappelijk instituut voor venstertechniek ift Rosenheim behaald heeft
  • Extreme kunststof wanddikte van 2,5 mm

Welke Schüco raamvleugels voor u?

We tonen u graag voorbeelden van de vier soorten. Daardoor ziet u met eigen ogen de verschillen en kunt u beter uw keuze bepalen.