fbpx

Screens, zonnewering en rolluiken

Ramen en deuren

Ramen en deuren in PVC, Aluminium en Hout.

Poorten

Poorten voor nieuwe woningen en renovatie

Zonnewering

Screens, zonnewering en rolluiken

Vliegenwering

Vliegenramen, schuiframen en vliegendeuren

zonnescherm

Uw windvast screen beschermt u tegen priemende zonnestralen die uw woning binnendringen. Loden hitte krijgt geen kans. En ook de wind staat buitenspel, want uw screen zit strak in de geleiders en kan niet flapperen of plooien. Pottenkijkers die naar binnengluren? Dat is voor eens en voor altijd gedaan. U ziet hen nog wel, maar zij weten dat niet. Zo moet privacy zijn.

Uw zonnescreen in elke stof en kleur

Welke zonnewering past het best bij uw woning? U hebt de keuze uit een brede waaier doeken en kleuren. We adviseren u daarbij, zodat u zeker de kleur kiest die in de zomer de warmte buiten houdt. Zo blijft het dankzij uw screen binnen aangenaam koel.

Montage op elke muur of raam

U hebt bepaalde eisen voor de montage van het screen? We passen onze methode aan, want we kunnen onze screens niet alleen opbouwen voor het raam, maar ook plaatsen op het raam en dus in de spouwmuur. Wat is de beste manier voor uw woning? Vraag ons de mogelijkheden, dan bepalen we samen de beste keuze.

 

Voordelen van onze screens, zonneweringen en rolluiken

  • aangenaam – want weert zon én warmte
  • zeker van privacy – geen inkijk van buiten naar binnen
  • slimme zonnewering – wél zicht van binnen naar buiten
  • keuzevrijheid – verkrijgbaar in veel kleuren
  • ook geschikt voor u – door de vele plaatsingsmogelijkheden
  • veilig – rolluiken schrikken potentiële indringers af

 

zonnescherm
rolluiken

Rolluiken

Wilt u niet aleen bescherming tegen licht, maar ook volledige afscherming? Plaats dan rolluiken. U laat ze op de gewenste hoogte neer en laat de hoeveelheid licht binnen die u verkiest. Kies bij Deralux uit inbouwrolluiken, voorzetrolluiken en opbouwrolluiken. Samen bekijken we welke soort rolluik het best geschikt is voor uw woning. We installeren snel en met respect voor uw woning. Bovendien stellen we voor om het gebruik van de rolluiken zo veel mogelijk te automatiseren