fbpx

Aluminium vouwdeuren – Breng buiten écht binnen

Meer genieten van je tuin of terras? Kies dan voor vouwdeuren en breng buiten écht binnen. Onze aluminium vouwdeuren zijn een echte aanwinst voor ieder huis, bijgebouw of poolhouse.

Vouwdeuren of schuifraam?

Bij een schuifraam zal er altijd minstens de helft van de raamopening ongeopend blijven. Het opengaande deel schuift ten slotte over een vast raamdeel door. Bij een vouwdeursysteem zal er een veel groter percentage van het raamdeel kunnen openen. Combineer dit ten slotte met een verzonden raamprofiel en maak de buiten naar binnen ervaring compleet.

 

aluminiumvouwwand
aluminiumvouwwand

 

Reynaers Conceptfolding 77

De strakke en symmetrische profielen van het Reynaers Conceptfolding systeem ogen strak en maken het mogelijk uw hele raampartij of een groot deel ervan te openen. Daarbij is het aluminum bijzonder sterk waardoor levenslange zorgeloos kan genieten.