fbpx

waarom je best kiest voor Schüco PVC.

Plan je nieuwe PVC ramen te plaatsen? Lees waarom je best kiest voor Schüco PVC.

Energie-efficiënt

Schüco ramen zijn ontworpen met energie-efficiëntie in gedachten. Ze zijn uitgerust met geavanceerde isolatietechnologieën, zoals thermische onderbrekingen en meerdere kamers in het profiel, die ervoor zorgen dat er geen warmte verloren gaat via de ramen. Dit resulteert in lagere energiekosten en een vermindering van de CO2-uitstoot.

Geluidsisolatie

Schüco ramen bieden uitstekende geluidsisolatie, wat vooral belangrijk is als je in een drukke stad woont of naast een drukke weg. De ramen dempen het geluid van buitenaf en zorgen voor een rustiger en comfortabeler binnenklimaat.

Veiligheid

Schüco ramen zijn uitgerust met veiligheidskenmerken zoals stalen kernen in het profiel, verstevigde sluitingen en glas dat niet gemakkelijk kan worden gebroken. Dit zorgt voor extra bescherming tegen inbraak en verhoogt de veiligheid van je woning.

 

schüco pvc
schüco pvc ramen

Duurzaamheid

Schüco ramen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals PVC en staal, die zorgen voor duurzaamheid en een lange levensduur. Ze zijn bestand tegen extreme weersomstandigheden en blijven er jarenlang goed uitzien met minimaal onderhoud.

Design en aanpassingsmogelijkheden

Schüco ramen bieden een breed scala aan design- en aanpassingsmogelijkheden, zodat je jouw ramen kunt aanpassen aan de stijl en architectuur van je woning. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, afwerkingen en profielen om de perfecte look te creëren voor jouw huis.

Productie in België

Hoewel Schüco van oorsprong een Duits merk is worden al onze Schüco PVC ramen in België geproduceerd.

Keuze uit 4 profielen

Kiezen voor Schüco PVC geeft je de keuze uit 4 profielen: plana, rustic, classic en rondo.

 

Kortom, Schüco ramen bieden een combinatie van energie-efficiëntie, geluidsisolatie, veiligheid, duurzaamheid en aanpassingsmogelijkheden, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elk type woning.